Spaanse vlieg - Gevaarlijk of lustopwekkend?

Wat is de Spaanse vlieg?

Spaanse vlieg

De Spaanse vlieg is de naam van een insect dat seksueel stimulerende eigenschappen bevat wanneer het via de mond wordt ingenomen. Deze insecten worden in China in de alternatieve geneeskunde al meer dan 2000 jaar gebruikt om seksuele stoornissen te verhelpen. Het extract van de Spaanse vlieg bevat de stof kantaridin, dit zorgt voor een toename in het seksuele verlangen. Echter wanneer een te grote hoeveelheid kantaridin wordt ingenomen kan dit extreem gevaarlijk zijn of zelfs dodelijk zijn, in heel erg kleine hoeveelheden kan het een erectie bevorderen.


Vanwege de mythe die er om heen hangt zijn er op het internet veel verschillende soorten te koop. Het is erg onwaarschijnlijk dat deze producten daadwerkelijk het gevaarlijke stofje ‘kantaridin’ bevatten. De meeste varianten die te vinden zijn op het web zijn een mengsel van natuurlijke kruiden die een licht brandend effect in de genitaliën kunnen veroorzaken. 

Als je ooit een product tegenkomt dat beweert ‘kantaridin’ te bevatten blijf er dan ver van weg! 

 

Onze spaanse vlieg vervangers:

 

De afkomst van de Spaanse vlieg

Ongeveer 1500 soorten kevers over de hele wereld zijn in staat om kantaridin te produceren. Deze kevers kunnen niet bijten of steken maar kunnen extreem gevaarlijk zijn wanneer ze per ongeluk, of in sommige gevallen opzettelijk, worden ingenomen. Als een dier deze kever tegenkomt en er een hapje van neemt leert hij vrij snel dit nooit meer te doen. De kantaridin in deze kever veroorzaakt enorm pijnlijke blaren in de mond en zal kort daarna orgaanfalen veroorzaken. 

Een erg vreemd verhaal over een kantaridin-vergiftiging komt van een groep vrienden die gingen vissen. Een van de vissers had het goede idee dat hij meer vissen kon aantrekken als hij een kleine hoeveelheid kantaridin op zijn haakje zou smeren. Hij stopte wat van het spul samen met water in een fles en begon deze te schudden waarbij hij zijn duim gebruikte om de fles dicht te houden. Een aantal minuten laten prikt hij zichzelf met zijn vishaakje en zuigt vervolgens op zijn pijnlijke duim, niet wetende dat hier restanten van het dodelijke mengel op zaten. Binnen een uur begon hij hevig te braken waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Eenmaal daar begonnen de hartkloppingen en slechts een paar uur later overleefd de man. 

Op het internet gaan tal van horrorverhalen rond. Echter hoef je tegenwoordig niet te vrezen dat je zal overlijden na het gebruik. Het extreem giftige kantaridin wordt (in de meeste gevallen) niet meer gebruikt en vervangen door natuurlijke kruiden die het libido verhogen.

Relevante artikelen

Hoe wordt de Spaanse vlieg gebruikt?

De Spaanse vlieg kan ingenomen worden door enkele druppeltjes (5 tot 7) te mengen met een glas water. Een paar druppels zijn al genoeg om je libido te verhogen. Let op dat je nooit de maximale advies hoeveelheid overschrijdt.


Effect van de Spaanse vlieg

Vandaag de dag bevatten de meeste producten die worden verkocht als Spaanse vlieg het stofje L-arginine. Dit stofje zorgt er voor dat de bloedvaten naar de genitalien worden vergoot. Hierdoor wordt de gevoeligheid van de geslachtsdelen groter en zal de erectie krachtiger zijn. Waar kan ik de Spaanse vlieg kopen?

Tegenwoordig zijn er tal van webshops die Spaanse vlieg aanbieden. Op grote marktplaatsen zoals Bol en Amazon zijn er ook genoeg bedrijven te vinden die deze producten aanbieden. Als je het wil gebruiken zorg er dan voor dat je het besteld bij een webshop die een keurmerk zoals “Trustedshops” bevat. Hierdoor weet je zeker dat je een product van goede kwaliteit besteld.  


Alternatieven van de Spaanse vlieg

Voel je je na bovenstaande verhaal toch niet helemaal fijn bij het gebruik van de Spaanse vlieg? Bij ons in de webshop kan je verschillende alternatieven vinden. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en bevatten enkel een mix van verschillende kruiden. De effecten van bijvoorbeeld het Viagra alternatief zijn ook kenmerkend voor de effecten van de Spaanse vliegWerkt de Spaanse vlieg voor mannen en vrouwen?

Ja, het werkt voor zowel mannen als vrouwen. Voor mannen is het effect dat de erectie krachtiger zal worden. Voor vrouwen wordt het product vaak gebruikt als een lustopwekker. 


Ingrediënten van de Spaanse vlieg

Vroeger was de werkzame stof vooral ‘Kantaridin’. Zoals hierboven is dit extreem gevaarlijk en moeilijk te doseren. Dit is de reden dat Spaanse vlieg tegenwoordig alleen maar L- Arginine en Vitamine C bevat.

Terug naar blog

Reactie plaatsen