Over onze producten

Hier bij Mr. Stiff weten we hoe vervelend de bijwerkingen kunnen zijn van de gebruikelijke medische hulpmiddelen bij een achteruitgang in de seksuele activiteit. Daarom wilden we een alternatief ontwikkelen dat de gezondheid niet schaadt en de seksuele activiteit bevordert. Na langdurig onderzoek en in nauw contact met diverse Chinese professoren in de traditionele Chinese geneeskunde is deze formule ontwikkeld voor een natuurlijke stimulering van de seksuele activiteit. Overigens zijn onze producten niet uitsluitend voor erectie problematiek maar ook voor iedereen die een extra stimulans wil geven aan zijn of haar seksleven. Omdat al onze producten 100% natuurlijk zijn is het veilig te gebruiken voor iedereen.

Erectiestoornissen en onze oplossing hiervoor

Zodra een man vaker moeite heeft met het krijgen van een erectie kunnen we spreken van een erectiestoornis. Een erectiestoornis is een goed voorbeeld van seksuele problematiek waardoor op de lange termijn zelfs andere seksuele stoornissen zich kunnen gaan ontwikkelen. 

Gelukkig zijn er de dag van vandaag een aantal oplossingen beschikbaar die dit probleem voor de korte termijn kunnen doen afzwakken. Een van de meest voorkomende oplossingen voor een erectiestoornis is het gebruiken van erectiepillen. 

Erectiepillen zorgen ervoor dat de bloedvaten worden vergroot zodat er makkelijker bloed naar de penis kan stromen. Doordat de bloedvaten zijn vergroot kan het bloed ook weer gemakkelijker terugstromen, dit zorgt er voor dat de erectie langer vastgehouden kan worden. Het verkrijgen van een erectie door het gebruik van erectiepillen blijft uiteindelijk een natuurlijke erectie, alleen worden de erectie remmers tijdelijk verzwakt. 

Welke erectiepillen moet ik kiezen?

Er zijn zeer veel erectiepillen verkrijgbaar die allemaal beloven de erectie bij de man te stimuleren. De meest voorkomende erectiepillen zijn op basis van ‘Sildenafil’ ontworpen. Dit stofje werd in de jaren 90' gebruikt tijdens een onderzoek naar een manier om ‘Angina Pectoris’ tegen te gaan. Bij ‘Angina Pectoris’ ervaart men hartkrampen en pijn op de borst. De oorzaak hiervan is dat de bloedvaten te nauw zijn en het hart dus harder moet pompen om zuurstof te verspreiden door het lichaam.

Tijdens dit onderzoek werd ontdekt dat het toedienen van Sildenafil niet alleen de bloedvaten in de borstkas minder nauw maakt maar ook de bloedvaten in de penis vergroot. Kortom, een geschikt middel om erectiestoornissen mee op te lossen. 

Helaas heeft het gebruik van Sildenafil ook een aantal bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen van het gebruik van erectiepillen zijn: kortademigheid, pijn op de borst en priapisme. Bij priaprisme ervaart de man een langdurige en pijnlijke erectie die niet afneemt.

Gelukkig zijn er afgelopen jaren ook erectiepillen ontwikkeld waarin alleen natuurlijk werkende stoffen zitten. Een goed voorbeeld hiervan is ‘Maca’. Dit is een plant die in Peru voorkomt en de sexdrive van een man op een positieve manier kan beïnvloeden. Bij Mr. Stiff in de webshop vind je erectiepillen waar uitsluitend natuurlijk werkende stoffen in zitten.

Welke erectiepillen vindt u bij Mr-stiff.com

Bij Mr. Stiff vind je erectiepillen die op natuurlijke wijze ontworpen zijn om de erectie bij de man te stimuleren. De volgende producten zijn bij ons verkrijgbaar:

Libido booster

Libido Pillen

Bijwerkingen van erectiepillen

De oorzaak van de meest voorkomende bijwerkingen bij het gebruik van erectiemiddelen is het stofje ‘Sildenafil’. De erectiepillen van Mr. Stiff zijn ontworpen op basis van enkel natuurlijke kruiden waardoor de gebruiker de volgende dag geen last heeft van bijwerkingen. 

Wij raden u echter af om de Mr. Stiff erectie pillen te gebruiken bij hartproblemen, bij zwangerschap of bij overgevoeligheid van een van de ingrediënten. U dient de Mr. Stiff erectiepillen niet te gebruiken in combinatie met geneesmiddelen.

Risico's van erectiepillen

De meest voorkomende bijwerkingen van het gebruik van erectiepillen zijn duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid en pijn op de borst. Dit zijn echter lichte bijwerkingen die bij gebruik van veel medicijnen kunnen ontstaan

Ernstige bijwerkingen bij het gebruik van erectiepillen zijn hartproblemen of gehoorschade. Zodra je ervaart dat je last hebt van je gehoor of hart raden wij aan om direct te stoppen met het gebruik van de erectiepillen en een huisarts te raadplegen. 

Wanneer je een hartaandoening hebt is het verstandig om je huisarts te raadplegen voordat je erectiepillen gaat gebruiken. De huisarts kan door middel van een aantal simpele tests bepalen of erectiepillen de juiste oplossing zijn voor jouw erectiestoornis.

Adviezen bij het gebruik van erectiepillen

De Mr. Stiff erectiepillen mogen niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 18 jaar. Zodra je de Mr. Stiff erectiepillen in combinatie met voedsel en alcohol gebruikt kan het iets langer duren voordat u verschil merkt. Het verdient aanbeveling Mr. Stiff in te nemen op een niet al te volle maag. Mr. Stiff erectiepillen kunnen worden ingenomen in combinatie met alcohol. 

Mr. Stiff kan ook door vrouwen worden ingenomen om de seksuele activiteit te ondersteunen. Echter wij raden gebruik af indien u zwanger bent.