FAQ

Hoe werkt Mr. Stiff?

- Mr. Stiff werkt door middel van natuurlijke Chinese kruiden die een libido verhogend effect hebben. De werking is het beste wanneer men het inneemt op een lege maag. Na het innemen van Mr. Stiff kunt u naar hartelust eten. De capsules beginnen te werken na 60 minuten en de shot na ongeveer 30 minuten. Beiden hebben een werking van enkele uren.

Hoe wordt Mr. Stiff verzonden?

- Mr. Stiff wordt discreet verzonden zonder de naam Mr. Stiff als afzender. Enkel de tekst ''Supplementen" met het adres van ons distributie centrum staat er op het doosje. Volkomen anoniem dus!

Welke naam is zichtbaar op mijn afschrijving?

- Hier bij Mr. Stiff kunnen we begrijpen als u liever niet Mr. Stiff tussen uw afschrijvingen heeft staan. Geen zorgen want dit is dan ook niet het geval. Enkel ''Herbal Solutions'' staat er op de afschrijving.

Kan je Mr. Stiff gebruiken in combinatie met alcohol?

- Mr. Stiff is goed te gebruiken in combinatie met alcohol. Omdat Mr. Stiff geen stoffen bevat die belastend zijn voor het hart en bloedvaten is het combineren met drinken van alcohol geen probleem.

Hoe verschilt Mr. Stiff van andere erectiemiddelen?

- Mr. Stiff bevat geen sildenafil wat in veel andere middelen wel gebruikt wordt. Sildenafil kan leiden tot verschillende bijwerkingen. Omdat Mr. Stiff enkel natuurlijke kruiden bevat voor de verhoging van het libido zijn er bij Mr. Stiff geen bijwerkingen.