Waarom Mr. Stiff?

alcohol erectie

Drankje teveel op? Bij Mr. Stiff weten we hoe lastig het kan zijn om een harde en langdurende erectie te krijgen bij teveel alcohol in het bloed. Geen zorgen! Gelukkig zijn onze natuurlijke producten 100% veilig te gebruiken in combinatie met alcohol!

Stress & Erectie

Stress en vermoeidheid kunnen zeer van invloed zijn op een goede erectie. Lange uren op kantoor kan soms zorgen voor een verminderd libido. Om elke relatie gezond te houden is een gezond seksleven uiteraard ook van belang. Dus om na een lange dag op kantoor nog optimaal te presteren in de slaapkamer kan Mr. Stiff net het verschil maken met onze producten.

Ouderdom en Erectie

Ouderdom is onderdeel van het leven zelf en daarom ook niks om voor te schamen. Een minder krachtige erectie is daar ook onderdeel van en kan als frustrerend worden ervaren. Waar chemische hulpmiddelen voor vervelende bijwerkingen kunnen zorgen helpt Mr. Stiff 100% natuurlijk voor een harde en lange erectie zonder bijwerkingen!

Meer genieten! Misschien de beste reden voor het gebruik van Mr. Stiff is wel dat je gewoon nog meer kan genieten van de seks. Met een stevigere erectie en een algehele betere seksuele stemming maakt het dat voor beide partijen een stuk plezieriger. Er hoeft dan ook geen sprake te zijn van een erectie probleem om Mr. Stiff te gebruiken. Probeer het nu uit met ons Try-Out pakket waarbij een spannende avond gegarandeerd is!