Bijsluiter

Gebruiksaanwijzing

Wat moet u weten voordat u Mr. Stiff inneemt?

Mr. Stiff is een natuurproduct dat u met een gerust gevoel kunt innemen. Indien men zich houdt aan de in deze gebruiksaanwijzing gegeven adviezen. Wij raden u echter af om Mr. Stiff te gebruiken:

  • Bij hartproblemen
  • Bij zwangerschap
  • Bij overgevoeligheid van een van de ingrediënten
  • U dient Mr. Stiff niet te gebruiken in combinatie met geneesmiddelen

Speciale waarschuwing voor kinderen. Mr. Stiff mag niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 18 jaar.

Gebruik van Mr. Stiff met voedsel en alcohol: Wanneer Mr. Stiff met voedsel wordt ingenomen kan het iets langer duren voordat u verschil merkt. Het verdient aanbeveling Mr. Stiff in te nemen op een niet al te volle maag. Mr. Stiff kan worden ingenomen in combinatie met alcohol.

Zwangerschap

Mr. Stiff kan ook door vrouwen worden ingenomen om de seksuele activiteit te ondersteunen. Echter wij raden gebruik af indien u zwanger bent.

Hoe wordt Mr. Stiff ingenomen?

1 capsule van 500 mg is een dosering of 1 flesje van 25ml is een dosering. U neemt Mr. Stiff ongeveer 1 uur voorafgaande aan de seksuele activiteit. CAPSULES: Slik de capsule in zijn geheel door met een glas water. Ingeval van moeilijk slikken kunnen de twee helften van de capsule gemakkelijk van elkaar genomen worden en kan de inhoud met voldoende water ingenomen worden. FLESJES: GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK. Indien blijkt dat u sterk reageert op het product , verlaagt u dan de dosering voor de volgende keer naar een half flesje. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Opname van Mr. Stiff geschiedt door middel van slijmvliezen van de maag. Het kan daarom langer duren voordat u verschil merkt wanneer u een zware maaltijd heeft genuttigd.

Neem Mr. Stiff niet meer dan 1 maal per dag.

Belangrijk

Mr. Stiff versnelt ondermeer de bloedsomloop. Dit kan een gevoel van warmte in het voorhoofd en op de wangen veroorzaken. Na enige tijd zwakt dit gevoel vanzelf af.

Hoe bewaart u Mr. Stiff?

Houdt Mr. Stiff buiten bereik en het zicht van kinderen. Niet bewaren boven 30 graden C. Bewaar in oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Niet gebruiken na de uiterste op de verpakking vermelde datum.