Afrodisiac | Mr. Stiff

Afrodisiac

Afrodisiacum betekenis

Afrodisiaca is de verzamelnaam voor verschillende voedingsmiddelen, kruiden en stoffen die voor een toename van de seksuele verlangens zorgen. Er zijn heel wat voedingsmiddelen die als afrodisiaca bekend staan, waaronder honing, chocolade, oesters en aardbeien. Veel voedingsmiddelen die als afrodisiaca bekend staan zijn van dierlijke, plantaardige of minerale oorsprong.

In veel culturen hebben afrodisiaca een lange en rijke geschiedenis. Het is een eeuwenoude methode die wordt gebruikt om het seksuele leven van mensen nieuw leven in te blazen. In veel culturen worden afrodisiaca beschouwd als het belangrijkste middel om een persoon meer voldoening en plezier te laten halen uit zijn/haar seksuele activiteiten. Het gebruik van afrodisiaca is voor veel mensen een manier om hun relatie te verbeteren en tot rust te komen.

In veel culturen wordt afrodisiacum ook als een medicijn gebruikt voor het behandelen van erectieproblemen en het verbeteren van het libido. Ook gebruiken veel mensen afrodisiacum om hun pijn en stress te verlichten.

Indien jij op zoek bent naar een afrodisiacum, ben je waarschijnlijk al veel verschillende varianten tegen gekomen. Tegenwoordig vind je veel synthetische en chemische afrodisiaca. Deze hebben vaak een gevaarlijke werking. Het beste is daarom om gebruik te maken van natuurlijke afrodisiaca. Bij Mr. Stiff vind je een goede, natuurlijke vervanger voor synthetische afrodisiacum.

 

Voedingsmiddelen als Afrodisiac

Afrodisiacum zijn in veel voedingsmiddelen terug te vinden. Wanneer je van deze voedingsmiddelen eet, zal je van de vele positieve voordelen van afrodisiacum kunnen genieten. Maar welke voedingsmiddelen zijn het best voor het verbeteren van de seksuele activiteiten?

Allereerst zijn oesters een bekend voedingsmiddel die afrodisiaca bevatten. Een oester is een weekdier dat in de oceaan leeft. De schelp van een oester bestaat uit twee kleppen, die het vlees binnenin beschermen. Dit vlees heeft een zoutige, zachte smaak en bevat voldoende stoffen om jouw seksuele leven een boost te geven.

Ook de cacao van chocolade, staat bekend als een afrodisiacum. Chocolade – vooral de pure, zwarte chocolade die minimaal 70% cacao bevat - bezit een aantal belangrijke stoffen die een bewezen, positieve invloed hebben op jouw seksuele activiteiten.

Daarnaast staan ook bepaalde fruitsoorten - zoals aardbeien – bekend als een afrodisiacum. Aardbeien zijn een natuurlijk en gezond afrodisiacum. Maar dit is natuurlijk niet de enige reden waarom ze bekend staan als een lustopwekker. Je kan ze namelijk ook sensueel opeten, ze hebben de kleur van de liefde én ze zijn heerlijk zoet.

Tot slot zijn ook granaatappels een uitstekend voorbeeld van een afrodisiacum. De Egyptenaren beschouwden deze vrucht 4500 jaar geleden al als een hulpmiddel voor een beter seksleven. Dit stukje fruit kan je veel goede prestaties en plezier brengen in de slaapkamer. De granaatappel staat nu eenmaal bekend als een krachtig afrodisiacum dat de lust aanwakkert én de kwaliteit van sperma kan verbeteren.

 

Kruiden en specerijen als afrodisiaca

Naast heel wat voedingsmiddelen zijn er ook veel kruiden en specerijen die bekend staan als afrodisiaca. Wanneer je gebruik maakt van deze kruiden of specerijen in jouw maaltijden, geef jij jouw seksleven een echte boost.

Gember is een uitstekende manier om jouw seksleven een boost te geven. Deze gezonde wortel werkt zowel stimulerend als verwarmend, en geeft op deze manier een ware oppepper aan jouw seksleven. Geen wonder dus dat gember wereldwijd bekend staat als één van de beste afrodisiaca. Gember kan je toevoegen aan jouw thee samen met een dun schijfje citroen.

Ook kaneel is een geweldige en bekende specerij die stimulerende eigenschappen bezit. Mensen die met een laag libido kampen, zullen kaneel zeker waarderen. Combineer kaneel met wat honing. Honing is namelijk rijk aan vitaminen en mineralen; en geeft je zo ook extra energie.

Daarnaast zijn ook maca en ginseng 2 bekende manieren om jouw seksleven een boost te geven. Deze natuurlijke middelen zijn helemaal veilig in gebruik en zorgen al snel voor een mooi resultaat!

 

Synthetische afrodisiaca

Tegenwoordig zijn er bijna oneindig veel synthetische afrodisiaca te verkrijgen. Deze moet je vaak als pil slikken, maar kunnen bij veel gebruikers vervelende neveneffecten veroorzaken. Hieronder vind je 4 veel gebruikte en effectieve synthetische afrodisiaca.

Viagra is ongetwijfeld het bekendste erectiemiddel wereldwijd. Dit kleine, blauwe pilletje heeft al veel impotente mannen een beter seksleven gegeven. Helaas kent dit erectiepilletje in enkele gevallen wat bijwerkingen, waardoor het niet voor iedereen geschikt is. 

Cialis is een erectiemiddel dat op basis werkt van Tadalafil. Dit erectiemiddel heeft een lange werking na inname en geeft jouw seksleven een aangename boost. Ook Levitra, dat op basis van Vardenafil werkt, geeft jouw seksleven een mooie boost. Helaas geldt ook voor deze twee erectiemiddelen: gebruik het met mate, want de mogelijke bijwerkingen zijn niet aangenaam.

Tot slot is ook Yohimbine een bekend synthetisch afrodisiaca. In Nederland werd dit verkocht als een voedingssupplement tegen impotentie. Maar door de vele bijwerkingen van dit product, is de verkoop ervan illegaal geworden.

 

Alternatieve afrodisiaca

Hierboven heb je al met veel verschillende afrodisiaca kennis gemaakt. Naast de bekende kruiden en voedingsmiddelen, zijn er ook een aantal alternatieve afrodisiaca. Je denkt misschien niet meteen aan deze afrodisiaca, maar ze zijn zeker zo effectief!

 

Saffraan staat al eeuwenlang bekend als een goed afrodisiacum en wordt vaak het rode goud genoemd, omdat het zo duur is. Saffraan verbetert de doorbloeding en houdt hierdoor het mannelijk geslachtsorgaan in topvorm. Saffraan werkt niet enkel bij mannen, maar stimuleert ook de erogene zones bij vrouwen.  

Ook asperges staan bekend als een afrodisiacum. Deze gezonde groente werkt lustopwekkend en biedt dus veel voordelen voor jouw seksleven.

Een minder bekend afrodisiacum is Damiana. Dit afrodisiacum wordt gemaakt van gedroogde bladeren van de Turnera diffusa. Het stimuleert het mannelijk geslachtsorgaan en verhoogt het libido van mannen en vrouwen.

Ten slotte is ook Horny Goat Weed een uitstekend afrodisiacum. Deze plant wordt al eeuwenlang in China gebruikt en verhoogt het libido. Daarnaast kan deze plant ook erectieproblemen bij mannen verhelpen. Een echte aanrader dus.

Hoewel afrodisiaca een interessante en aangename werking hebben, zijn er een aantal risico’s verbonden aan het gebruik ervan. Zo moet je jezelf altijd beschermen tegen een overdosis en vervelende neveneffecten. Neem dus nooit meer in dan de vooropgestelde, algemene dosis en lees eerst goed de voorzorgsmaatregelen vóór gebruik.

Terug naar blog

Reactie plaatsen