10 spannende sex toys voor mannen

Sex toys voor mannen zijn begonnen aan een opmars, en daar is een goede reden voor. Ontdek hieronder samen met ons de 10 leukste seksspeeltjes voor mannen. Ja hoor, je leest het goed: voor mannen! En waarom ook niet?

Een vibrator voor koppels

Wat wil een man nog meer dan een geweldige vibrator, zodat hij ook de prostaat eens flink kan verwennen? En wist je dat je dit seksspeeltje voor mannen ook als koppel kunt gebruiken? Dat maakt het extra spannend en zo beleef je er met z’n tweeën plezier aan.

Een vibrerende blowjob simulator

De nummer twee in onze lijst is voor mannen die houden van blowjobs. Met dit seksspeeltje kun je solo genieten van het gevoel van een blowjob. Deze masturbators zijn meestal voorzien van een krachtige motor met verschillende vibratie standen. De standen zijn eenvoudig te bedienen, zo kun je een blowjob op maat van jouw wensen ‘samenstellen’. Maak dit type vibrator wel altijd goed schoon na gebruik met warm water en antibacteriële zeep.

 

Natuurlijke erectiepillen

Misschien wat verrassend in deze top 10 zijn erectiepillen. Maar ook dat zijn seksspeeltjes. Ze bevorderen namelijk jouw seksleven en activiteit onder de lakens. Op onze webshop vind je veilige en betaalbare erectiepillen. Neem zeker eens een kijkje!

 

Vagina Masturbator

Een ware klassieker onder de seksspeeltjes voor mannen is de vagina masturbator. Deze mag absoluut niet ontbreken in je koffer als je alleen op reis gaat. Geniet met deze masturbator van een intense stimulatie en een onvergetelijk hoogtepunt. De sleeve heeft een realistische vaginaopening en de binnenkant is voorzien van noppen en ribbels die jouw penis maximaal stimuleren. Echt genieten!

 

Cockring 

Seksspeeltjes voor mannen kun je vaak ook delen en daar is deze nummer 4 in onze lijst een goed voorbeeld van. Een goede cockring dient om ook de vrouwelijke partner extra te stimuleren? Speel met een cockring voor koppels eindeloos samen met je partner!

 

(Verwarmde) buttlplug

Met deze unieke sex toy voor mannen kun je onvergetelijke momenten beleven. Een (verwarmende) buttplug heeft verschillende eigenschappen en verwarmt vaak tot wel 37 graden. Hierdoor beleef jij een heerlijk gevoel dat je nog niet eerder ervaren hebt!

 

Handjob Vibrator 

Wil jij voortaan niet meer jezelf bevredigen met de hand, maar dit door iemand anders laten doen? Of beter gezegd: door iets anders laten doen. Dat kan met een handjob vibrator. Een geweldige uitvinding! Stiekem een van onze favorieten.

 

Penispomp

Deze apparaatjes worden gebruikt om tijdelijk de bloedtoevoer naar jouw penis te vergroten, wat leidt tot een stevigere erectie. Ze zijn vaak elektrisch en kunnen handmatig of automatisch worden bediend.

 

Sekskussen

Wist je dat er tegenwoordig ook speciale kussens zijn ontworpen om te gebruiken tijdens het masturberen of andere seksuele activiteiten? Deze kussen helpen jou bij het vinden van comfortabele posities én meer plezier in bed.

 

Delay Spray

Heb je wel eens moeite met te snel klaarkomen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop voor onze Delay Spray. Deze spray vertraagt de ejaculatie, zodat je langer kunt genieten van je intieme momenten!

 

VR masturbator

Met de razendsnelle opkomst van virtual reality zijn er zelfs masturbators te koop die gelijklopen met beelden die je op dat moment bekijkt. Dit zorgt voor een meer meeslepende ervaring. Heel erg uniek!

Wil jij af en toe een spannend cadeautje geven, want dat kan natuurlijk nooit kwaad… Heb jij een relatie met een man en wil je hem graag verrassen? Of vind je het simpelweg leuk om jezelf eens goed te verwennen? Wij begrijpen dat helemaal! Neem gerust eens een kijkje op onze webshop en ontdek hoe je je leven onder de lakens spannender kunt maken.