Onze 10 favoriete seksstandjes | Mr. Stiff

Onze 10 favoriete seksstandjes

Als je op zoek bent naar een beetje pit in je slaapkamer, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben de top 10 beste seksstandjes voor in bed samengesteld. Yes, genieten! Ze zorgen niet alleen voor meer plezier onder de lakens, maar versterken ook de band tussen jou en je partner.

 

 

  1. Missionaris

 

Beginnen doen we vanzelfsprekend met dé klassieker onder de seksstandjes: Missionaris. Deze moest wel op nummer 1 staan in onze lijst. Maar wacht, voor je denkt ‘saai…’, weet dan dat het Missionaris standje meer is dan alleen maar gezicht naar gezicht liggen. Kies bewust voor oogcontact met je partner en varieer met verschillende ritmes om deze eeuwenoude favoriet net dat tikkeltje spannender te maken!

 

  1. Doggy style

Doggy style is het perfecte standje voor diegenen die een beetje wilder willen gaan. Met dit standje kun je niet alleen je partner dieper penetreren, maar je voelt ook meer opwinding langs de achterkant.

 

  1. Standje 69

Waarom genoegen nemen met één iemand die plezier heeft, als je elkaar tegelijkertijd kunt doen klaarkomen? Standje 69 biedt ultiem genot voor jou én je partner. Met dit standje kunnen beide partners volledig genieten van orale ‘verwennerij’. Met andere woorden: 69 is hét perfecte evenwicht tussen ‘geven’ en ‘nemen’!

 

  1. Cowgirl style

Met cowgirl style kun je de amazone die in je partner schuilt naar boven laten komen. Met de vrouw bovenop krijgt zij alle controle over de vrijpartij, terwijl de man ontspannen achteroverleunt en op zijn rug ligt. Dit standje brengt niet alleen intens plezier, maar ook een gevoel van dominantie voor de vrouw en… overgave voor de man!

 

  1. Lepeltje lepeltje

Voor partners die verlangen naar meer intimiteit onder de lakens, is Lepeltje Lepeltje dé ideale keuze. In dit standje kun je elkaars lichaamswarmte voelen terwijl je dicht tegen elkaar aan ligt. Dit standje is niet alleen héél romantisch, maar biedt ook de gelegenheid om dicht bij elkaar te liggen en jullie lichamen met elkaar te verbinden.

 

  1. Staand (tegen de muur)

Wat is nog spannender dan liggend vrijen? Juist: staand! Voeg dus wat meer spanning toe aan je seksleven door staand te vrijen. Duw je partner zachtjes tegen de muur en laat de ‘zwaartekracht’ zijn werk doen. Dit standje geeft een nieuwe wending aan je seksleven. Een aanrader!

 

  1. Legs up

Met het Legs Up standje kun je de diepe band met je partner nog dieper maken. En dat mag je letterlijk nemen! Til de benen van je partner op en ontdek hoe diep je kunt penetreren dankzij dit standje. Zo vergroot je niet alleen het genot in bed, maar zorg je er ook voor dat jij én je partner sneller klaarkomen.

 

  1. Reverse cowgirl

Is Cowgirl niet leuk genoeg voor jou? Geef dan een unieke draai aan dit standje met de ‘Reverse’ variant. Hier kan de partner onderaan helemaal genieten van het uitzicht, terwijl de partner bovenop de leiding neemt. Reverse cowgirl is dus een spannende variant van de gewone cowgirl die zorgt voor nog meer plezier!

 

  1. Butter churner

Butter churner is een gevorderd standje waarbij het (net als bij legs up) draait om diepere penetratie. Het enige verschil met legs up, is dat je voor butter churner acrobatisch aangelegd moet zijn. Dit standje vergt wat meer flexibiliteit dan de normale houdingen, maar je wordt wel beloond door meer passie en plezier!

 

  1. De schaar

Last but not least, de schaar! Zoals de naam al verklapt, laat je bij dit standje je lichamen in elkaar ‘verstrengelen’ als een schaar. Probeer het eens uit en ontdek de unieke beleving die dit standje te bieden heeft. 

 

Of je nog maar aan je eerste bed avontuurtje toe bent, of al vele bedpartners hebt gehad, deze top 10 beste seksstandjes voor in de slaapkamer biedt jou tien leuke mogelijkheden om je seksleven te verbeteren. Dus, dim de lichten in je slaapkamer, zet een leuk muziekje op, steek wat kaarsen aan en geniet samen met je partner van het leven onder de lakens!

 

Nog enkele bonus tips:

Tip 1: Communicatie is key!

Praat met je partner over je verlangens in bed en ontdek wat jullie fijn vinden. Open communicatie zorgt voor een gezond en spannend leven onder de lakens.

Tip 2: Probeer en experimenteer

Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen. Experimenteer met verschillende standjes en ontdek wat het beste voor jullie werkt. Hierboven vind je al 10 leuke standjes om je seksleven spannender te maken.

Tip 3: Neem de tijd

Haast je niet en neem de tijd om de wensen van je partner goed te begrijpen en meer te genieten van elk moment onder de lakens.

Tip 4: Creëer de juiste sfeer

Vorm de juiste sfeer met wat kaarsen of geschikte oliën. Een goed verlichte en lekker ruikende omgeving kan je avontuurtje in bed nog leuker maken.