Butter Churner | Mr. Stiff

Butter churner: zo doe je dit unieke seksstandje

Ben jij op zoek naar een leuke manier om het seksleven van jou en je partner meer pit te geven? Wel, goed nieuws, want wij hebben een leuk seksstandje ontdekt: butter churner.

Dit uniek en origineel seksstandje biedt adembenemende orgasmes, voor beide partners! We waarschuwen je alvast: je moet wel lenig en een tikkeltje atletisch zijn om het te kunnen. Mr. Stiff helpt jou hieronder alvast op weg!

 

Wat is het butter churner standje?

Bij butter churner ligt de vrouw (de nemer) deels op haar rug en met haar benen boven haar hoofd. Haar partner (de gever) moet in gehurkte houding zitten en zo penetreren. Ook een lesbisch koppel kan het butter churner standje uitvoeren, maar dan wel met een voorbinddildo.

Voor dit standje moet je ongelooflijk flexibel zijn en de partner onderin moet een behoorlijk stevige nek hebben. Maar geloof ons: je moet dit standje absoluut proberen! Het is niet alleen geil, maar ook spannend.

 

Waar komt de naam butter churner vandaan?

De penetratie die bij dit standje ontstaat lijkt op het maken van boter in een boterkaraf, maar dan wel op een heel ouderwetse manier. Daar is de naam butter churner afkomstig van.

 

Hoe doe je het butter churner standje?

De nemende partner moet in dit standje op de rug gaan liggen, met zijn/haar benen omhoog gebogen. De enkels moeten hierbij aan weerszijden van het hoofd komen te liggen.

De gevende partner (meestal een man) moet door zijn knieën buigen, en boven het lichaam van zijn partner hurken. Zo kan hij zijn penis, of in het geval van een vrouw de voorbinddildo, in en uit het lichaam van de nemer laten glijden.

Zorg er wel voor dat de gevende partner rustig aan doet met penetreren en stoten. Alleen zo voorkom je dat er te veel druk op het bovenlichaam van de nemende partner wordt uitgeoefend.

 

Waarom ook jij het butter churner standje moet proberen

Bij butter churner heb je de hele tijd intiem oogcontact met je partner. Daarnaast zal er bij dit standje meer bloed naar je hoofd toestromen. En weet je wat dat betekent? Extra veel genot. Check!

Dit standje is ook behoorlijk kinky, en kan beide partners extra hot maken. En hebben we jou al gezegd dat dit standje P E R F E C T is om orgasmes te krijgen?

 

De voordelen van butter churner

  • We herhalen het graag nog een keertje. Het butter churner standje laat vrouwen snel klaarkomen.
  • Dit standje hebben nog maar weinig koppels geprobeerd. Het is dus echt een unieke en nieuwe toevoeging aan jouw seksleven.
  • In dit standje kun je altijd genieten van intens oogcontact.

 

De nadelen van butter churner

  • Er zijn veel seksstandjes waarvoor je lenig of atletisch gebouwd moet zijn, maar deze springt er toch echt bovenuit!
  • Vrouwen kunnen snel last krijgen van hun nek, waardoor dit standje snel vermoeiend en pijnlijk wordt voor de partner onderin.

Zo, nu weet ook jij precies wat butter churner is, waarom ook jij dit standje moet uitproberen en wat de voor- en nadelen van dit seksstandje zijn. Veel plezier!