Collectie: Libido Liquid

Wat is de Libido Liquid van Mr. stiff?

Heel wat mannen voelen zich onzeker over hun seksuele prestaties. Daar is helemaal niets mis mee, maar het kan wel vervelend zijn voor hen en hun partner. Heb jij hier ook soms last van? Geen zorgen, want Mr. Stiff heeft hiervoor dé oplossing. Na vele onderzoeken en experimenten kunnen wij met trots zeggen: wij hebben het perfecte Libido Liquid ontwikkeld voor mannen die twijfelen over hun seksleven of prestaties in bed!

Werking van de Libido liquid

De libido liquid van Mr. Stiff is gemaakt van 100% natuurlijke kruiden. Hierdoor is dit product helemaal veilig in gebruik. Het product kent een uiterst effectieve werking. Dankzij Mr. Stiff wordt je seksuele onzekerheid weggenomen, wordt je libido verhoogd en zijn je orgasmes veel intenser én langer. Het geheim van Mr. Stiff? Ons unieke recept in combinatie met onze exclusieve formule!

Voordelen van de libido liquid

Mr. Stiff Libido Liquid onderscheidt zich op heel wat vlakken van haar concurrenten. De belangrijkste voordelen van dit libido drankje zijn:

  • De kwaliteit van je erectie een boost geven
  • Werkt al binnen 1 uur
  • Je seksuele uithoudingsvermogen verlengen
  • Probleemloos in combinatie met alcohol te gebruiken
  • Bevat enkel natuurlijke ingrediënten
  • Geen bijwerkingen


Gebruiksaanwijzing van de Libido liquid

Wat moet u allemaal weten voordat u gebruik maakt van de Mr. Stiff Libido liquid? De producten van Mr. Stiff bevatten enkel natuurlijke ingrediënten, waardoor u het altijd met een gerust gevoel kunt innemen. Indien men zich aan de onderstaande gebruiksaanwijzingen houdt, kunnen er geen problemen optreden tijdens het innemen van dit product.

Het is ten zeerste afgeraden om gebruik te maken van Mr. Stiff producten wanneer u aan hartproblemen leidt, zwanger bent of overgevoelig bent voor een of meerdere aanwezige ingrediënten (zie hieronder). Mr. Stiff moet niet gebruikt worden in combinatie met andere geneesmiddelen.

Producten van Mr. Stiff mogen niet gebruikt worden door personen jonger dan 18 jaar. Zodra u de Mr. Stiff libido liquid in combinatie met voedsel en alcohol gebruikt, kan het langer duren voordat u het verschil merkt. Het is aan te raden om deze libido liquid niet in te nemen op een volle maag. Mr. Stiff kan worden ingenomen in combinatie met alcohol, indien u niet overmatig drinkt.

Mr. Stiff producten kunnen door zowel mannen als vrouwen ingenomen worden. Echter is het af te raden om gebruik te maken van onze producten indien u zwanger bent.

Hoe wordt de Mr. Stiff libido liquid ingenomen? 1 flesje van 25ml is de aanbevolen dosis. U neemt Mr. Stiff best ongeveer een uurtje voor de seksuele activiteit in. Het is aan te raden goed te schudden voor gebruik.

In geen enkel geval mag de aanbevolen dosis worden overschreden. Dit zou kunnen leiden tot gevaarlijke situaties. De opname van Mr. Stiff gebeurt via de aanwezige slijmvliezen in uw maag. Hierdoor kan de werking van uw medicijnen langer op zich laten wachten wanneer u net een zware maaltijd heeft gegeten.

Mr. Stiff mag niet meer dan 1 maal per dag worden ingenomen. Onze medicijnen versnellen de bloedsomloop. Dit kan een warm voorhoofd en rode wangen veroorzaken. Na een tijd verminderen deze effecten. Indien u hier te veel last van heeft, is het aangeraden om de dosis per beurt te verminderen.

Hoe moeten de producten van Mr. Stiff bewaard worden? Houd de producten altijd buiten het bereik van kinderen in een ruimte die niet warmer is dan 30 graden Celsius. Bewaar de libido liquid in de oorspronkelijke verpakking. Gebruik dit medicijn nooit na de vervaldatum.

Ingrediënten in de libido liquid

De ingrediënten in dit product zijn 100% natuurlijk en zijn met zorg geselecteerd. Hieronder kunt u zien welke ingrediënten zich bevinden in dit medicijn:

Ingredienten: Gynstemma herb (Herba Gynostemma Pentaphyllum), Rhodiola (Rhodiola Sacra), Japanese Honeysuckle (Flos Lonicera Japonica), Przewalsk Sage Root (Radix Salviae Przewalski) Lucid Ganoderma (Ganoderma Lucidum), Safflower (Floss Carthimi), Gentian (Radix Gentiana Macrophyllae) 

Toevoegingen: Gezuiverd water , Rietsuiker , Zwartebes juice concentraat

Conserveringsmiddelen: Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Aminozuur

Mr. Stiff is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Indien u medicatie gebruikt tegen diabetes of antistollingsmedicijnen inneemt, is het verstandig eerst uw arts of apotheker te raadplegen voor persoonlijk advies. Dit medicijn mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap.

Mr. Stiff is goedgekeurd met het NUT nummer : PL 4047/1.

 

De bijwerkingen van de libido liquid

De belangrijkste oorzaak van de meeste bijwerkingen bij het gebruik van erectiemiddelen is de stof ‘Sildenafil’. Deze stof is niet aanwezig in onze producten. De libido liquid van Mr. Stiff is ontworpen op basis van natuurlijke kruiden, waardoor geen enkele gebruiker de volgende dag last heeft van nare bijwerkingen.

 

Hoe lang duurt het voordat de libido liquid van Mr. Stiff werkt?

Het duurt maximaal 1 uur voordat de libido liquid van Mr. Stiff werkt. Na deze korte inwerkingsperiode kunt u genieten van de werking van dit product.

Wanneer moet ik de libido liquid van Mr. Stiff niet gebruiken?

Wanneer u zwanger bent of als u jonger dan 18 jaar bent. Daarbij altijd in overleg met uw arts bespreken als u bepaalde medicatie tot zich toe neemt. Voor de rest kan iedereen het innemen!

Kan ik de Libido Liquid combineren met alcohol?

Ja, het is geheel verantwoord en mogelijk om de Libido liquid van Mr. Stiff te gebruiken in combinatie met alcohol. Echter is het verstandig om uw alcoholconsumptie te minderen, omdat een overmatig alcoholgebruik de effecten en voordelen van deze Libido Liquid kan doen afzakken.

Conclusie van de libido liquid van Mr. Stiff

De Libido liquid van Mr. Stiff is geschikt voor iedereen die op een veilige manier zijn/haar seksleven nieuw leven wilt inblazen. Dankzij onze unieke formule die uit natuurlijke ingrediënten bestaat, kunnen wij jou een veilig gebruik zonder bijwerkingen garanderen. Bestel vandaag nog jouw Libido Liquid van Mr. Stiff, en je kan morgen al genieten!